Jak co roku dzielimy się z wami pestkami, a ile osób podzieli się z innymi pestkami po harveście.
Czy wszyscy są po to aby brać ? Czy jest ktoś, kto chce dać ?
Jak się nikt nie będzie dzielił to ta akcja nie będzie miała sensu, bo kiedyś również i mnie braknie, a wtedy akcja umrze śmiercią naturalną, bo tylko każdy będzie chciał czerpać, ciągnąc z naszego wora, a jak komuś się trafi więcej to jeszcze sprzedać i zarobić. Czy pestki są po to aby zarabiać na nich. Jeśli tak jest to po co mam przeznaczać kolejną pulę na rozdanie, sam zacznę sprzedawać i nikomu nie dam, bo jaki chuj mam się produkować, dupy nadstawiać, jak tylko ludzie łapy wyciągają,, ile osób się trafi, które wyśle chociaż kilka szt. Masz problem z pechami, a chcesz kolejny pakiet, to podziękuj za poprzednie żniwa, podziel się buchem, przyklej plakat, zostaw komentarz, podziękuj firmie za gadżet.
Sorry wqrwiasz się że ja wymagam, ale ja zapierdalam kilka miechów, aby kilku tysiącom ludzi dogodzić, jak ci nie pasuje to zapraszam do seedbanku, zorientuj się w cenach i możesz śmiało zakupy robić, polecam banki nasion
www.sidbank.pl www.trawka.org/seedbank
Czemu będą w sprzedaży?, bo ja też coś muszę jeść i gdzieś spać, a co nie którzy nie wiedza, że pewne rzeczy kosztują a jak komuś się to nie podoba, to nie będę tak robił ale niech mi wpłaci kasę na konto abym mógł się tylko zajmować rozdawaniem pestek, robieniem marszy, wydawaniem muzy i innych rzeczy.
Cześć zysków i tak przeznaczam na organizacje działań, chcesz mnie wesprzeć zrób tam zakupy, towar i tak wychodzi z innych banków.
Nie pasuje ci za grosze, płać normalnie, będziesz szanował to co kupujesz.
Pestki które rozdajemy, mają być startem dla osób, które maja faktycznie problem z pechami lub dopiero zaczynają a nie chcą mieć tematu od dila. Każdy wie że jak chce mieć pechy z pierwszej półki to z reguły wie gdzie się zaopatrzyć i ile to kosztuje.
Jeśli nie chcesz aby twoje pechy trafiły w byle jakie rece, to wg Twoich wskazań trafią do osób, które się nimi właściwie zaopiekują, bo są ludzie których po prostu nie stać na to, a naprawdę mogą mieć niezłą rękę do roślin. Pechy, które rozdajemy na OP nie są żadnym badziewiem lecz sprawdzonym źródłem, z którego korzystamy od kilku lat a jeśli nie nauczymy się solidarności, to chuja z tego będzie, bo zostanie tylko pazerność i zachłanność ludzka. Z ciężkim bólem przychodzi mi to mówić, ale robiąc tą akcję któryś rok, zaczyna mnie to męczyć, gdyż zęby na tym zjadłem a teraz się zastanawiam cały czas jak OP zrobić ze szpitala w którym jestem, jeśli będzie tak że wszyscy to zleją, to na jaki chuj ja mam się angażować, tak wiec przyszłość należy do was, czy kolejne pokolenia będą korzystać z tej akcji.
Chcesz wesprzeć akcje skontaktuj się ze mną gota@gota.pl
a może razem coś więcej zrobimy, zobaczymy ile was jest rolników dla innych rolników !!!
Przekaz dalej, wrzuć info tam gdzie ktoś może wspomóc tą akcje, wyślij tam gdzie tylko ktoś korzysta, a możne się podzieli.
Ja do puli banku na start wrzucam 10 000 szt SWISS MIX, tak aby dla każdego wg zapisów starczyło, kto coś dorzuci ?
Pierwsza osoba się zgłosiła i podesłała pestki, tak więc do puli dorzucam 200 szt ruderalisow skunk`ów, ktoś następny chętny i dorzuci ? teraz doliczamy, później będziemy odliczać.
Stan
10 000 swiss mix
200 ruderalis skunk
+ doliczamy
Akcja dla wszystkich, którzy chcą wspomóc OP, Armię Konopną, modów, etc, możesz info podać dalej lub w miejsca gdzie możemy pule poszerzyć..
Wysłany: 2009-10-22, 20:33 Pestki na OP 2010 Aktualny stan Pestek !
Witam,
Jako że miałem sposobność przejąć sporą pulę pestek z OP'09 a posiadam jeszcze pestki z OP'08
które nie poszły na konkursy i jako nagrody, zobowiązuję się je przekazać na OP'10 i niech ktoś nie myśli że starsze pestki są gorsze, bo cały czas ludzie mi piszą że kiełkują jak szalone..
(zmieniony) i na bieżąco zmieniany Stan pestek !
- 10 000 swiss mix
- 100 ruderalis skunk
+
- 1 000 pestek które wracają do puli z OP'09 i OP'08
- 5 pestek mixa ( J.H., N.L., C'99, W.S., E.S.xCHODxE.S. )
- i około 4 pestek W.Snow
+
- 710 pestek / jest to pomieszany mix z pestek z OP'09 + Early Skunk -[1]
+
- 156 mix pestek z OP'09 -[2]
+
- 900 pestek outdoor mix z krzaków z OP.
- 30 pestek LR2 F3 (pełne AF), przeznaczone jako nagroda w konkursie -[3]
+
- 100 pestek, mix mixów -[4]
+
- 586 pestek, mix OP'09 -[6]
+
- 100 pestek, crossy Passion#1, Shaman, BBJ<af>, White Shark<af>, AK47<af> z OP -[7]
+
- 300 pestek, Passion x Cannadian x Sasy Sativa x Top444
+
- 10 000 pestek Swiss mix 2009
+
- około 226 pestek nieopisanych przez Rolnika ze Szczecina
+
- 18 pestek Blue Berry x Skunk -[8]
+
- około 3500 pestek Passion #1 od Passiona
+
- około 5000 pestek mix OP z jednej dobrej Roślinki -[9]
+
-<około 500 pestek> :
- Diva x The Pure
- Astur Mexican x Kushage/The Pure
- Kali x The Pure
- Kali/Brainst x The pure
- White Rhino x The Pure
- White Rhino /Brain x The Pure
- Red Dwarf x The Pure
- Critical Mass x The Pure
- Shishka Berry x The Pure
- TasTyT's<healhyseeds> + Skunk
- Mix 2007/2008
+
-<około 700 pestek>
- Passion F1
- Blue Berry
- White Widow x Passion F1
- White Russian
- White Widow F1
- D.R, x B.B
+
- 170 pestek nieznanej odmiany fioletu i 30 NoName'ów (chyba jakiś kross Passion #1) -[10]
+
- 77 pestek -mix in-out
- 10 pestek -No Name (indor) 1 gatunek
- 50 pestek -Top44 z tym że nie na 100%
- 150 pestek -Low Snow (AUTOMAT )
- 55 pestek -Big Bad John x Low Snow (AUTOMAT)
- 353 pestki -prawdopodobnie Shaman
- 150 pestek -Passion H1 x Purple Power -[11]
+
- 25 pestek Low Ryder#2
- 10 pestek out mix
RAZEM MAMY JUŻ PONAD ( 34 913 pestek)
Edit: Stan Pestek które faktycznie do Nas dotarły jest uaktualniany na bieżąco !
Edit2: Oficjalnie jestem (oprócz Goty) jedyną osobą wyznaczoną do zbierania pestek wspierających Otwartą Pestkę 2010 i wszelkie kwestie dotyczące tej sprawy proszę wysyłać na pw ja@freehempzone.com
Do akcji naturalnie dołączam się
Chcę przekazać
ok. 900 (16,5g) nasion outdoor mix, czyli wszystkie nasiona jakie udało mi się zebrać z krzaków z OP.
30 nasion LR2 F3 (pełne AF), przy czym chciałbym aby były dodatkiem do nagród w jakimś konkursie
I może jeszcze w styczniu podrzucę trochę nasion AF Mix, których nasiona rodziców otrzymałem w konkursie na aktywność Tylko muszę sprawdzić czy mają 100% AF.
Pestki można wysyłać do mnie lub do JA, w zależności z kim skontaktujecie się wcześniej, na stronę będę wrzucał stan który faktycznie mamy, czyli to co przyszło.
50 crossa F3 HKxLR2, utrzymane auto + trochę outmixu. W sumie 100/150. Z drugiej strony, jak zacznę liczyć, szukać itd. pewnie co nieco się znajdzie. Wyślę i już.
X2
Ostatnio zmieniony przez J A 2009-11-11, 11:19, w całości zmieniany 1 raz
lolo_trawkaorg blantów konsument
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum